Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 250 m² bez realitkyJílová, Velká Dobrá - Velká Dobrá, Středočeský kraj

Jílová, Velká Dobrá - Velká Dobrá, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 353 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Rodinný dům Velká Dobrá

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi novostavbu samostatně stojícího rodinného domu v obci Velká Dobrá.

Prodej bez RK, cena není zatížená provizí RK.

Dům se nachází uvnitř nové, klidné vilové zástavby rezidenční lokality Kladna v obci Velká Dobrá s minimálním provozem. Obec Velká Dobrá se stala velmi vyhledávanou lokalitou pro svou výbornou dostupnost (do Prahy za 12 min po nové rychlostní silnici R6, do Kladna za 5 min), skvělou občanskou vybavenost (škola, školka, obchody, restaurace, zdravotní středisko, tenisové kurty, pravidelné autobusové spoje apod.) a zdravé životní prostředí ( v okolí jsou lesy a rybníky, obec je poblíž křivoklátských lesů).

Přístup k nemovitosti je po místní asfaltové komunikaci. Celková rozloha pozemku 1425 m2, zastavěná plocha 163 m2, užitná plocha 250 m2 (6+1+šatna+2 x koupelna s WC). K dispozici jsou všechny IS.

Dům s velkou terasou z kvalitního dřeva (45 m2) je situován na jihozápad. Dům je vzdušný, krásně prosvětlený s pěkným výhledem.

Dům není zatížen hypotékou. Je volný ihned k nastěhování. Nízké provozní náklady. Cena je včetně vestavěného nábytku a spotřebičů, po dohodě lze zanechat i mobilní vybavení (nábytek, zahradní nábytek, zahradní nářadí apod.).

Právní a notářské služby po dohodě zajišťuje prodávající (smlouva, notářská úschova kupní ceny).

Na rovinatém pozemku je vkusná a účelně založená vzrostlá okrasná zahrada se stylovým osvětlením, která poskytuje soukromí a příjemný odpočinek, nyní s minimální údržbou, u terasy je okrasné zahradní jezírko cca 35 m2. Na pozemku lze parkovat 4 vozy, z toho 2 stání jsou krytá. Chodníky a stání pro auta jsou ze zámkové dlažby. Dálkové ovládání vjezdové brány.

V přízemí RD se nachází obývací pokoj s krbem a krbovou vložkou, propojený s kuchyní s kuchyňskou linkou, vybavenou kvalitními vestavěnými spotřebiči, s barem a jídelnou (celkem 57 m2), s přímým vstupem na terasu a zahradu, dále pokoj pro hosty (12 m2), koupelna s toaletou a sprchovým koutem, technická místnost, předsíň, hala + schodiště a prostorný sklad - event. další pokoj (26 m2).

V 1. patře se nachází 2 ložnice (á 27,5 m2), pracovna (26 m2), koupelna s toaletou, bidetem, sprchovým koutem a rohovou vanou (13 m2), šatna s vestavěnými skříněmi (18 m2) a balkon.

Na domě jsou použity kvalitní stavební materiály. Budova je cihlová s kvalitním zateplením, střešní krytina Bramac, klempířské prvky z mědi, okna plastová, zvenku v barvě dřeva, střešní okna Velux.

RD je vybaven alarmem s požárními čidly, centrálním vysavačem, rozvody (počítačová síť, TV, rozhlas, videotelefon). El. 220V a 380V, topení – plynový kotel s automatickou regulací, radiátory a otopné žebříky, podlahy – dlažba a plovoucí podlahy. Kolaudace v XII/2005.

Na pozemku je ČOV s možností napojení na kanalizaci (na pozemku je připravena přípojka pro kanalizaci), zapuštěná jímka na dešťovou vodu 3 m3.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144120
Dispozice6+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha250
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.