Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné12 600 Kč


Pronajmu od srpna nebo září 2014 zařízený a kompletně vybavený byt v centru Prahy, 2 + 1, v dobrém stavu -5 let od celkové rekonstrukce, Lublaňská 46, Praha 2. Cca 40 m od stanice metra I.P.Pavlova, 1. patro bez výtahu, společná předsíň se sousedním bytem. Celková plocha 48 m 2 bez předsíně. Cena měsíčního nájmu včetně služeb, energií, internetu 12.600 Kč. Lepší dlouhodobě, min. cca na půl roku, ale nevylučuji ani krátkodobý pronájem -min. 1 měsíc. Zájemci pište na prod1@seznam.cz

Vhodné pro mladý pár (jeden pokoj je průchozí) nebo studenty/ky ale i pro jednotlivce. Bydlím v sousedním bytě, je mi 40 let, upřednostním vrstevníky či mladší (i studenty), možní jsou i cizinci. Více informací na os. schůzce. Do poloviny července vám mohou poskytnout reference bývalí nájemci, pak opouštějí ČR.

I want to rent an apartment in the centre of Prague, from August or September 2014, rooms 2 +1, newly renovated, Address: Lublaňská 46, Prague 2, Approximately 30 m from the metro station I.P. Pavlova (line C), 1. floor without elevator, common small hall with a neighboring apartment (my). The total area is 48 m 2 without a hall. Total price of monthly rent, including all the services, energies, internet is 12.600 CZK for two persons, 12.200 for one person. Possible short and long term - (prefer long).Candidates please write to e-mail: prod1@seznam.cz

I´m a single woman 40 years old and prefer the young couples, two girls, or single man/woman, (more information during the visit). Looking forward to your answers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144208
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.