Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 34 m² bez realitkySlovenská, Praha - Vinohrady

Slovenská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízíme k pronájmu garsoniéru, mezonet v 1. patře velmi hezkého činžovního domu, plně vybavenou, Praha 2 - Vinohrady, ulice Slovenská. V blízkosti metra Nám. Míru či Jiřího z Poděbrad. Byt je zcela zařízen nábytkem. Kuchyňská linka s el. vařičem, lednicí a pračkou. Koupelna se sprchovým koutem a odděleným WC. K nastěhování od 01/04/2013. Byt je vhodný i pro dvě osoby s rozkládacím gaučem, či postel pro dvě osoby může být umístěna v patře.

This is a stylish 1 roomed unit with a kitchen, living and bedroom combined. Kitchen is equipped with washing machine, gas cooker, fridge and fitted kitchen. The toilet and shower are both separated. HMO passed with gas heating and double glazed windows. The apartment is close to the city centre. Just 5 min. to the underground station Náměstí Míru or Jiřího z Poděbrad. The apartment is suitable even for two people with double bed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144439
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha34
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.