Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyPod Hybšmankou, Praha - Smíchov

Pod Hybšmankou, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím pronájem mezonetového bytu na Smíchově na jižní stráni pod Strahovem v klidné rezidenční lokalitě uprostřed zeleně, ale zároveň pouze 10 min autobusem od Anděla. Okna a terasa (10,5 m2) na jih + garáž. Byt působí světle a prostorně.

Je situován ve třetím patře bytového domu bez výtahu a je propojen s podkrovím (po rekonstrukci). Dole obývací pokoj s kuchyní (51 m2) a terasou (po rekonstrukci), malý pokoj (12,5 m2), koupelna (vana + sprch. kout), záchod v oddělené místnosti. Nahoře ložnice (21 m2) a šatna. Vlastní kotel a topení, zabezpečovací zařízení a garáž. Byt zařízený. V přízemí je podlahové vytápění a v podkroví klimatizace. Cena pronájmu 17.000 + energie. K pronájmu od 1.8. 2012. Nekuřácké. Žádná domácí zvířata. POUZE PRIMY PRONAJEM!

The loft-type apartment is on the 3rd floor in an apartment building surrounded by greenery in a quiet residential area, but at the same time easily reachable in 10 min by bus from metro B Anděl. Windows and terrace face the south, so that the apartment feels light and spacious.

Kitchen, living room, terrace, bathroom, toilet and a small room are situated on the ground floor. Through a winding staircase you will reach up to the bedroom. The bedroom includes a garderobe. The apartment has its own heating system. Downstairs floor heating and upstairs air conditioning. The apartment is fully furnished. A garage is also provided as part of rent. Rent 17.000 czk + ca. 4.000 (gas+electricity+water). Available from August 1st 2012! No smoking. No pets

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144558
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha95
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.