Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 280 m² bez realitkyPodhoří, Zlín - Prštné, Zlínský kraj

Podhoří, Zlín - Prštné, Zlínský kraj
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký RD cca 5 minut od centra města Zlína

( po rekonstrukci v letech 2005 - 2010 ), velikostí vhodný pro komerční využití či jako soukromá rezidence. V minulých letech zde bylo úspěšně provozováno ubytovací zařízení pro vysokoškolské studenty. Je situován přibližně 10 minut chůze k budově univerzity nebo 5 minut jízdy trolejbusem. Využití je vhodné také na reprezentativní sídlo firmy, obchodní prostory či například ordinace. Kromě dvou obytných podlaží o celkové rozloze cca 140m2 je k dispozici také suterén ( bezbariérový vstup z příjezdové cesty ) o ploše cca 70m2, kde byla započata rekonstrukce k

obytným či komerčním účelům a podkroví o stejné rozloze. Nemovitost je situována přímo u zastávky MHD, v pěší vzdálenosti veškerá občanská vybavenost: supermarkety, pošta, lékaři, škola, školka atd. V interiéru je řada zajímavých úprav, ke kterým patří například kuchyň či chodba v lámaném kameni ( všechna 4 podlaží ) s panoramatickou obrazovou tapetou. V obou koupelnách jsou rohové vany. V suterénu je již připravena kompletní koupelna, je třeba pouze dokončit obklady.

Plocha pozemku je zhruba 600m2, přičemž zastavěná

plocha je 169m2. Je zde tedy prostor pro případnou přístavbu. Vytápění je kotlem na plyn a je možné vytápění také tuhými palivy.

Odhadní cena nemovitosti před rekonstrukcí chodby a suterénu byla 5,2 mil. korun. Na nemovitosti neváznou žádné dluhy,pouze řádně splácená hypotéka, které nyní končí fixace a je možné její převzetí či vyplacení. Na prodej spěcháme z rodinných důvodů, při rychlém jednání je cena domu 4,25 mil. korun.

RK nevolat, prosím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144612
Dispozice7+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha280
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.