Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyPodskalská, Praha - Nové Město

Podskalská, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu GARSONIERU, Praha 2, cca 5 minut na metro Karlovo nám. a bus Palackého nám. , 1 min. na tramvaj Výtoň (cca 5 spojů i v noci), 8 min. na Václavské náměstí. Praha 2 – Nové Město, centrum, blízko čtvrtě : Nusle, Vyšehrad, Staré Město, Podolí, Smíchov, Vinohrady.

Pokoj 20 m2 vč. kuch. koutku, předsíňka, sprch. kout s WC (dlažba), garsonka je zařízená, vestavěné patro na spaní (cca 6 m2). Vybavení možno částečně obměnit za nájemníkovo, ev. si může dát dolů jednolůžkovou postel na spaní a patro lze použít na uskladnění věcí.

ÚT, nová TV, nová lednice, nová mikrovlnka, pračka, společný balkon na chodbě domu na posezení nebo na sušení prádla (nikdo tam nechodí), ev. i sklep. IN lze ihned WiFi (poskytovatel v domě), nebo lze sjednat přes pevnou tel. linku.

Cihl. dům, není přízemí, výtah, klid (okna do dvora), krásný výhled na rozmanité věžičky a střechy domů, které uchvacují zvláště mužskou část populace :-)

Občanská vybavenost veškerá, obchody v ulici a za všemi rohy (vč. 3 min. vzdáleného marketu TESCO). Výhodná poloha, veškerá MHD a příroda, kultura, sport, romantika. např. : Vltava s mosty, parníky, labutěmi, racky, kačenkami, převozník na Vltavě, parníky do ZOO, krásný pohled na Hradčany, blízko Karlův most, cyklo-inline stezka na Rašínově nábř. , muzeum a restaurace se zahrádkou i ve starobylé bývalé paroplavební celnici, skály a zeleň na Vyšehradě, botanická zahrada, plavecký stadion s toboganem, saunou a rehabilitací Podolí. Parkování na plac. parkovišti jako v celém centru a půlce Prahy.

Nájem + všechny poplatky 9000 Kč. Centrum je krásné, tajemné, barevné,luxusní a vše je blízko proti šedým, neútulným sídlištím, proto jsou vyšší poplatky. Vhodné jen pro 1 osobu. Blízko porodnice, nemocnice, pohřebiště slavných osobností Slavín :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144884
DispoziceGarsoniéra
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.