Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 93 m² bez realitkyLamačova, Praha - Hlubočepy

Lamačova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 196 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodej bytu 4+1/L, 93 m2

Praha 5, Hlubočepy (Barrandov), Lamačova ul.

Byt 4+1:

Prodej bytu v žádané lokalitě Prahy 5, Hlubočepy (Barrandov), Lamačova ul.

Byt se nachází v 1. patře 8-patrového domu. Byt prošel na podzim 2006 rekonstrukcí - nové elektrické rozvodů, zálohovatelný PC okruhem, rozvody vody a odpady, stěny a stropy, podlahy (plovoucí – laminátové, korkové, dlažba v koupelně a na WC s podlahovým topením), dveře (buk včetně obložkových zárubní), okna (5-komorová, interiérové žaluzie), koupelna, WC, kuchyně s vestavnými spotřebiči atd.

Dispozice: předsíň (4,96), chodba (4,14), jídelna s kuchyňským koutem (11,53), obývací pokoj (20,75), ložnice (12,76), pracovna (11,89), dětský pokoj (14,75), koupelna (4,03) a WC (0,96). K ložnici přiléhá kompletně zasklená (6-komorová okna) a zateplená lodžie (3,43). Přímou součásti bytu je sklep (2,79).

Byt je světlý s orientací sever-jih v dobrém stavu.

V bytě je osazena zásuvka Telefónica O2 (neaktivní) a sdružená zásuvka UPC (aktivní) včetně STB.

Dům:

Byt se nachází v udržovaném a postupně modernizovaném domě. Nový výtah, interiéry, vstupy na ulici a do zahrady (2010). V roce 2011 proběhne kompletní oprava střechy. Obvodové pláště domu jsou z dvojitých panelů s vlastní tepelnou izolací. Přiléhající pozemky jsou oploceny a udržovány vlastním zahradníkem se vzrostlými stromy.

Lokalita:

Dům se nachází v žádané lokalitě Hlubočepy/Barrandov v klidné neprůjezdné ulici. V dosahu 5 min. chůze se nachází veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, pošta, 2 banky, pojišťovna, poliklinika, sportoviště, dětská hřiště, jesle, 4 školky, 2 základní školy, knihovna atd.) Také se v dosahu do 2 minut chůze od domu nachází MHD dostupná 24 hodin denně (tramvaje, autobusy). V dosahu 15 minu. chůze se nachází vyhledávaná rekreační oblast Prokopské údolí. Do 5 min. jízdy autem se nachází pražský okruh.

Lokalita je vhodná k bydlení jak pro rodiny s dětmi, tak i pro aktivní lidi vyžadujícím rychlou dostupnost do centra města i mimo něj a slušné, příjemné bydlení v hezkém prostředí.

Vlastnictví:

Jedná se o dům v družstevním vlastnictví s plně fungujícím družstvem, které dům neustále udržuje.

Byt je v družstevním vlastnictví s plně splaceným podílem. Převod do osobního vlastnictví je možné po dohodě. Převody by měli začít na podzim 2011.

Cena: 3 790 000,-Kč (rychlé jednání = sleva).

Tel.: 603 854 845

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144997
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.