Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkyJana Masaryka, Praha - Vinohrady

Jana Masaryka, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý, zrenovovaný byt 2+1 o výměře 47m2, který je situovaný žádané lokalitě Vinohrad. Byt se nachází ve 1. podlaží dobře udržovaného, cihlového domu. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály a zachovány původní prvky. Jeden pokoj je orientován do klidné ulice a druhý do vnitrobloku. Pokoje jsou neprúchozi. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči (plynová varná deska, el. trouba, chladnička s mrazničkou a myčka). V pokojích jsou dubové parketové podlahy. Koupelna je se sprchovým koutem a umyvadlem; samostatné WC závěsné s umývátkem. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel pouze pro tuto bytovou jednotku. V bytě je komora, ve které je instalována pračka. Skvělá dostupnost – tram., metro „A“. K dispozici od 01.08.2015.

2+1/47m2 renovated flat in Jana Masaryka for rent. This light and airy flat is on the first floor of a well-maintained 19th century building. It includes a new kitchen (fridge/freezer, gas cooker, oven, dishwasher), bathroom (shower, mini-bath, basin, towel heater, integrated storage), separate WC with basin, a large, airy living room facing a quiet street, a double bedroom facing the rear garden, utility room with washer, oak parquetry flooring, all tastefully decorated with original features carefully restored. Close to tram stop, Metro "A" and excellent local amenities, cafes, restaurants, etc. 13,500 + 500Kc per person service charge (excluding energy, telephone, internet) or nearest offer. The flat has its own energy efficient heating system and insulated windows. Available from 01.08.2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145066
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.