Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyNa břehu, Praha - Vysočany

Na břehu, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 729 Kč


Byt velikosti 2+kk s balkonem má 62,6 m2.

Velmi prostorný, pozitivně působící, světlý byt v novostavbě z roku 2002 s balkonem 3,2 m2, ve 2. patře z 6 s výtahem, s okny s jihovýchodní orientací do zeleně a klidu vnitrobloku stranou silnice, ve vyhledávané lokalitě zeleně Vysočan v blízkosti parku Podvinní a řeky Rokytky, zároveň s nadstandardní občanskou vybaveností, metro Vysočanská 3 min chůze. Samotný byt sestává z chodby, ze které je hned vlevo za dveřmi komora 3 m2 s regály a poličkami, vedle komory samostatná

toaleta a stále na levé straně chodby koupelna s vanou a připojení na pračku (automatická pračka zn. Samsung poskytnuta majitelem k užití); pravou část chodby tvoří impozantní zrcadlová šatní skříň. Na konci chodby v pokračování vstupu bytu 2 neprůchozí pokoje, vlevo ložnice 13 m2 (4,3 x 3,1) se vstupem na zmiňovaný balkon, vpravo z chodby vejdete do prostorného obývacího pokoje, jehož součástí je vpravo za vstupem kuchyňský kout vybavený vkusnou kuch. linkou s menší myčkou, el. sklokeramickou varnou deskou s digestoří, vestavěnou lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou a pečící troubou. Podlaha pokoje koberec, kuch. kout a chodba dlažba. Wi-fi internet v ceně od O2. Možnost užití STA pro DBTV a současně satelitního příjmu Astra 19,2. Zálohové poplatky 3.729,- Kč vč. spotřebované el. energie. Volný od 1.12.2015.

Ideálně mladému nekuřáckému páru.

V okolí je veškerá vybavenost (úřady, poliklinika, park, restaurace, metro, tram, bus, vlak, úřady, nákupní centra Galerie Fénix a Galerie Harfa, O2 Aréna s HC Slavia, apod.).

Prohlídka do 11/2015, do uvolnění bytu je možná u vážného zájemce po předchozí dohodě.

Volejte jen přímý zájemci o pronájem. Ideálně čas pro telefonický rozhovor je ráno mezi 8-9h a pak po 17h. Případně pište na email.

Apartment 2 + kk has 62.6 square meters.

Very spacious, positively acting, bright apartment in a new building in 2002 with a 3.2 m2 balcony, on the 2nd from 6 floor with elevator, with windows facing south-east of the green and quiet courtyard side of the road, in the locality of green Vysočany near the park Podvinni and the river Rokytka, metro Vysočanská 3 min walk. The apartment consists of a corridor from which there is right outside the door to the left chamber 3 m2 with racks and shelves, in addition to a separate

toilet and still on the left side of the bathroom with tub and access to a washing machine (washer provided to the owner to use) the right side of the hall are impressive mirrored wardrobe. At the end of the corridor to continue entering the apartment 2 separate rooms, left the bedroom 13 m2 (4.3 x 3.1) with access to the aforementioned balcony, to the right of the hallway you enter the spacious living room, which includes the right for entering a kitchenette with kitchen line with a smaller dishwasher, el. ceramic hob with extractor hood, integrated fridge, freezer, microwave and oven. Carpet floor room, kitchen. bath and hallway tiles. Wi-fi internet O2 included. Possibility to use STA DBTV and Astra 19.2 satellite access. Cash advance fees 3729, - CZK incl. consumed power. energy. Available from 12/01/2015.

Ideally nonsmoking young couple.

There are all facilities (offices, clinic, park, restaurants, metro, tram, bus, train, offices, shopping center Galerie Fenix ​​and Harp Gallery, O2 Arena with HC Slavia, etc.).

Short visit of the apartment is possible for serious people.

Call only interested in direct hire. Ideal time for a phone interview in the morning between 8-9 a.m. and then after 17 p.m. Alternatively, write an email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145422
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.