Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyNa Veselí, Praha - Nusle

Na Veselí, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


*** Bez kauce *** Čtěte, prosím, do konce!

Byt se nachází blízko OC Arkády a nového sídla ČP v Praze 4 na Pankráci, v klidném pětipatrovém cihlovém činžovním domě. Byt po kompletní rekonstrukci v r. 2008 (+2011 přibyla plastová okna) má dva neprůchozí pokoje a mezi nimi kuchyň. Koupelna s vanou a pračkou, samostatné WC. Byt je nabízen bez nábytku. Na podlaze parkety s kobercem a lino. Vytápění - akumulační kamna, ohřev vody boilerem. Byt je přízemní, ale okna jsou téměř 3m nad terénem, což neovlivňuje soukromí.

Výtečná dopravní dostupnost: Metro Pražského povstání nebo Pankrác (k oběma stanicím cca 3 minuty)

BUS 188 - směr Česká televize a Zahradní město a 193 směr Krč a Nusle TRAM č. 18 - za 13 min. jste na Karlově náměstí a za 15 min. jste na Národní třídě. Výborná dostupnost též nočními BUS - 504, 505 a 511 + noční TRAM č.53.

Skvělá občanská vybavenost: OC Arkády Pankrác (Interspar) 400m od domu, Nová tržnice Pankrác, 2 večerky, pultové potraviny+zelenina 50m, několik hospod, 3x pizza v okruhu 600m, Bauhaus a pošta (hlavní Prahy 4 - 140 00) cca 8 minut.

Byt nabízí k pronájmu přímí majitelé domu (potomci restituenta) na základě řádné nájemní smlouvy (platba na bankovní účet) na dobu určitou, nejprve cca rok či dva - s možností prodloužení při dobrých zkušenostech s nájemcem (nehrozí, že majitel bude chtít byt užívat pro sebe, děti atd.) - dlouhodobější nájem do budoucna preferujeme.

Vhodné pro dvě osoby. Volné od 1. července 2011.

Nepožadujeme žádnou kauci, prosím však případného zájemce, aby napsal do odpovědi pár řádků o sobě.

Prohlídka možná přes den i večer od 28.6.2011

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145523
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.