Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyMalkovského, Praha - Letňany

Malkovského, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné11 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč


Pronájem bytu 3+1+ vybudovaná pracovna v předsíni, zasklená lodžie, Letňany, Malkovského, 2. patro, včetně vybavení

Pronajímáme panelový byt v Letňanech, Malkovského, 2.patro, 80 m2, 3+1+ prostor pro pracovnu nebo na kola (vybudované v prostorné chodbě uvnitř bytu), zasklená lodžie. Velmi dobrý stav bytu (nové stoupačky, nové rozvody). Měsíční nájemné 11.000,- + 4.600,-/měs poplatky (elektrická energie, plyn, voda, teplo, úklid, výtah apod.)

Byt je vybaven novým i starším nábytkem, kuchyňskou linkou, elektrospotřebiči (Americká lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, pračka, kombinovaný sporák, TV). Byt je velmi dobře prostorově řešen, mnoho úložných prostorů v bytě. 2 neprůchozí pokoje, obývací pokoj průchozí s jídelnou a kuchyní. Samostatný vchod do pracovny z předsíně, samostatné WC a koupelna. Krásná zrekonstruovaná lodžie. Plovoucí podlaha v předsíni a v kuchyni.

Klidná lokalita, MHD 2 min, v blízkosti nákupní centrum, mateřská škola, základní škola, lékaři, sportovní areál, domov pro seniory (vše do 5 minut chůze), parkování před domem bez poplatku, pěkný výhled do zeleně. V blízkosti zbudována nová cyklostezka.

Dům je v dobrém stavu, provedena rekonstrukce střechy, v roce 2011-2013 plánované opravy vstupní portál, výměna schránek, výměna oken za plastová v celém domě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145599
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.