Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 121 m² bez realitkyJungmannova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Jungmannova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 681 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji slunný atypický podkrovní byt ve vyhledávané lokalitě Kuřim, v cihlovém domě. Byt se nachází v klidné části Kuřimi, obklopený zelení.V blízkosti domu se nachází nové Welness centrum, školka, škola, obchody, pošta, banka, restaurace, fotbalové hřiště, tenisová hala, les,autobus, vlak, vše do 10mitut chůze.

Bezproblémové parkování přímo před domem.

Výborné spojení do Brna, IDS.

Dispozice prostorného bytu nabízí zajímavé řešení, dnes řešeno jako 3+kk, možno rozdělit jako 4+kk. Možnost financování úvěrem.

Dispozice: Velikost: 3+kk celková výměra bytu: 120,65 m2 vč. sklepu; výměra obývacího pokoje s kuchyňským koutem: 47,4 m2; pokoje: 42,45 m2, pokoj 13,5 m2,koupelna s WC 9,4m2, sklep 7,9m2.

Vybavení: Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, digestoř, dřez, baterie),myčka AEG. Zařízení koupelny (rohová vana, umyvadlo) a WC, samostatný plynový kotel, samostatná měřidla, dřevěná střešní okna zn. Velux, žaluzie, osvětlení v celém bytě, Kabel TV + internet,vlastní stoupačky, sklep. Zařízeni pokoje, vestavné skříně, nábytek. Dřevěné dveře s bezpečnostním sklem. Podlahy plovoucí laminátové, keramická dlažba.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145668
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha121
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.