Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 223 m² bez realitkyDevětsilová, Květnice - Květnice, Středočeský kraj

Devětsilová, Květnice - Květnice, Středočeský krajVybaveno
Cena8 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 164 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji vybavený dům 5+kk (zastavěná plocha 223m2) se zahradou (plocha pozemku - 766m2), garáží, bazénem atd. Dispozice domu: v přízemí předsíň se vstupními dveřmi, obývací pokoj se skleněnými dveřmi na zahradu, kuchyně s vestavěnými spotřebičemi (lednice, myčka, mikr. trouba, vařič, digestoř) a vyhřívanou podlahou také průchozí na zahradu, jídelní stůl, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a pračkou, vestavěné luxusní skříně na míru Woodface, technická místnost, designově řešený krb. V patře se nachází velká koupelna s vyhřívanou podlahou, s rohovou vanou, dvěma umyvadly, toaleta, technická místnost, 2x šatna, 3x pokoj a jedna nadstandartně velká ložnice. Dům má velkou garáž pro dvě auta a další stání jsou možná přímo na pozemku. Dále k vybavení domu patří solárium Lumina, luxusní závěsy z alkantary šité na míru, vytápění plynovým kotlem Junkers, klimatizace v přízemí i patře, dále několik plazmových televizí a to včetně koupelny, v obývacím pokoji sound system Bolse. Dům má dva balkony, půdu s úložnými prostory, podbytá palubkami, po celém domě je dřevěná podlaha s vysoce kvalitních parket, dům je zabezpečen kamerovým systémem a to jak uvnitř, tak i venku a poplašným zařízením. Na zahradě se nachází velký moderní bazén s protiproudem s vytápěním a k němu nadstandartní trojitý čistící systém, umístěný v garáži. Dále je na zahradě velká dětská dřevěná sestava JungleGym (hrad, skluzavka,most a prolézačky). Po celé venkovní ploše je závlahový systém RainBird a okolo celého pozemku se nacházejí vzrostlé 3m vysoké thuje Smaragd - zelené i v zimě.

Dům se nachází v klidné lokalitě, v těsné blízkosti Prahy, do centra cca 15-20 min., autobusová pravidelná linková doprava na metro, občanská vybavenost (potraviny, pošta, 3x restaurace, školka atd.), skvělé spojení na dálnici D1 a pražské okruhy.

V případě zájmu volejte p. Horák tel: +420608050505

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145670
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha223
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.