Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 1279 m² bez realitkyVlčnov - Vlčnov, Zlínský kraj

Vlčnov - Vlčnov, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


POSLEDNÍ SLEVA! Prodám dům ve Vlčnově, po rekonstrukci, v klidné části obce. Nová voda, odpady v domě, elektřina (220 a 380 V), plyn. Nové krovy, vnější omítky, podlahy a další. Příjezd po asfaltové silnici až k domu, předzahrádka, parkovací místo. Dva pokoje, kuchyň, chodba-předsíň, koupelna, WC. Zahrada a sad 955 m2, stavební parcela 324 m2 (zastavěná plocha 80 m2, obytná plocha 60 m2). Posezení se zahradním krbem. Možnost půdní vestavby. Nová vrata a bezpečnostní vstupní dveře. Topení plyn (nový kotel), nový plynový boiler na ohřev vody, voda z obecního vodovodu, napojení na kanalizaci. Přípojka na internet i pevnou linku. V obci jsou všechny obchody, služby a řemesla. Do Uh. Brodu 8 km, do Uh. Hradiště 15 km, do Zlína 35 km. Podrobné informace zašlu na e-mail.

LAST DISCOUNT! House in Vlcnov for sale, reconstructed, in a quiet and calm part of the village. New water pipes, waste piping inside the house, electricity (220 and 380 V), gas line. New roof, external rendering, floor etc. Access road directly to the house, front garden, parking space. Two rooms, kitchen, entrance hall, bathroom, toilet. Garden and orchard 955 m2, building site 324 m2 (built-up area 80 m2 and floor space 60 m2). Outside sitting with fireplace. Possibility to build a garret (attic). New entrance gate and safety door. Gas firing (new furnace), new gas wash-boiler, water from public water main, connection to public sewer. Internet access and telephone line too. There are all shops, services and crafts in the village. It´s 8 km to Uh. Brod, 15 km to Uh. Hradiste and 35 km to Zlin. Detailed information I can send by e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145721
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha1 279
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.