Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 20 m² bez realitkyPetrov, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Petrov, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby1 650 Kč


Nabízím k podnájmu jedinečný historický prostor v samém centru Brna, pod dominantou Brna - katedrálou Petrov (katedrála Sv.Petra a Pavla). Vhodné pro originální butique, umělecké, dárkové předměty, galerii, možné též jako kancelář - lékař, konzultant, právník, obchodní reprezentace apod. Více o sousedícím prostoru - kavárny na www.meetandgreet.cz. Možnost využití romantické velké zahrádky (akce, prezentace).

A unique historical space is offered in the very centre of Brno, in the vicinity of the cathedral of St. Peter and Paul - Petrov. Suitable for original boutique-shop, art and souvenirs, gallery. Also suitable as prestigious office for doctors, consultants, solicitor or business representation. More on the web of the neighbouring café www.meetandgreet.cz. Possibility to use garden (for actions, presentations).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145849
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.