Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkySchwaigrova, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

Schwaigrova, Brno - Komárov, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Nabízím k pronájmu krásný, kompletně zařízený a zcela zrekontruovaný byt o velikosti 2+1 - 64 m2 v Brně-Komárově. V bytě je kuchyňská linka na míru včetně vestavěných spotřebičů (mikrovlnka, trouba, myčka, sklokeramická deska), zděné jádro (koupelna s rohovou vanou, WC a pračkou) a prostorný balkon. Byt se skládá z kuchyně (12m2), obývacího pokoje(16,5m2) a ložnice (14,7m2), krerá je vybavena velkou skříňí a novou manželskou postelí. Dále je v bytě komora , krerá je připravena jako šatna - šatní tyče + regál (2,9m2). Koupelna (zděné jádro) je včetně nové pračky. Dále k bytu náleží 2 sklepy. V bytě jsou plovoucí podlahy, v předsíní a v koupelně je dlažba. Do bytu je přivedena kabelová televize i internet (Netbox), v případě zájmu není problém aktivovat. Dům je orientovaný ve vnitrobloku, takže je zde klid. Byt se nachází v blízkosti centra, nedaleko od domu zastávka tramvaje č.12, popř. autobusová zastávka, bezproblémové parkování před domem.

Žádám RK o NEkontaktování!!!!!

I offer for rent a beautiful, fully furnished and completely renovated apartment 2 + 1 - 64 sqm in Brno-Komarov. The apartment has a kitchen unit including built-in appliances (microwave, oven, dishwasher, ceramic hob) and fridge. There is a brick core (bathroom with corner bath, toilet and washing machine) and a new spacious balcony. The apartment consists of kitchen (12m2), living room (16.5m2) - there remains a new corner sofa and TV table, bedroom (14.7m2) - in the room remains a large wardrobe and a new double bed, including mattresses, closet - is prepared as a dressing room - clothes rails + shelf (2,9m2), bathroom - there is equipped with washing machine. There are also 2 cellars. The apartment has floating floors, in the hallway and bathroom tiles. The apartment is brought cable TV and internet (Netbox), if interested there is no problem to activate it. The house is oriented in the courtyard, so there is quiet. The apartment is located near the center, near the tram stop, bus stop, easy parking in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145944
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Lodžie

V okolí nemovitosti najdete

MHDMariánské náměstí
🚶 318 m (4 min)
PoštaČeská pošta - Brno 17
🚶 789 m (9 min)
ObchodSmíšené zboží
🚶 495 m (6 min)
BankaKomeční banka
🚘 1 749 m (3 min)
RestauraceBílá růže
🚶 744 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 885 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Tuháčkova
🚶 522 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Hněvkovského
🚘 1 280 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 081 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 112 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.