Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyPříběnická, Praha - Žižkov

Příběnická, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt po rekonstrukci o rozloze 71 m2 3+kk v ulici Příběnická 10, Praha3, v domě s novou fasádou s balkónem a krásným výhledem na Pražský hrad. Bez provize přímo u majitele.

Byt se nachází v centru Prahy (4min. Hlavní nádraží). Byt je plně vybaven spotřebiči (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlná trouba, lednice s mrazákem). Dále zde bude k užívání, velká pohovka s úložným prostorem rozkládací válendou, vestavěná skříň, velká kuchyň s barovým půltem a příslušenstvím, jídelní stůl+židle. Luxusní koupelna s rohovou vanou a v pokoji do dvora je zvýšené patro na spaní. Je zde i zastřešený balkónek se špajzem. Ve všech, místnostech jsou původní dřevěné parkety a stropy vyzdobené štuky a ve dvou místnostech do ulice jsou nová zvukotěsná dřevěná okna. Vytápění je lokální plynové, boiler na ohřev vody, digitální televize+internet přes O2. Přímo před barákem začíná cyklostezka na Vítkov.Poplatky jsou stanoveny na 3090kč.

K prvnímu nájmu je třeba složit vratnou kauci ve výši 1O 000kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145979
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.