Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyLidická, Středokluky - Středokluky, Středočeský kraj

Lidická, Středokluky - Středokluky, Středočeský kraj
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 250 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Cihlový byt 3+1/L, v osobním vlastnictví o výměře 82,4m2 včetně příslušenství je umístěn ve 3. patře třípatrového domu ve Středoklukách, ulice Lidická. Byt je po rekonstrukci koupelny, nové obklady, sprchový kout, odpady a stoupačky v plastu.

Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem. Voda je zajištěna studnou pro celý bytový dům, odpady jsou napojeny na kanalizaci, platí se tedy pouze stočné. Velmi nízké provozní náklady. Fond oprav 500Kč.

Dispozice bytu: kuchyně 13.3 m2, pokoj 18.7 m2, pokoj 12.2 m2, ložnice 12.8 m2, chodba 1.6 m2, předsíň 4.2 m2, koupelna 3.0 m2, WC 1.2 m2, spíž 2.3 m2, lodžie 8.1 m2, sklep č.5 5.0 m2.

Jedná se o klidnou lokalitu v těsné blízkosti Prahy.

V místě je k dispozici škola, mateřská školka, pošta, obchody, hřiště a příjemné místní koupaliště s restaurací vzdálené cca 5min pěšky od bytu.

V obci je zastávka linkového autobusu ke stanici metra Dejvická a v sousední obci Kneževsi je železniční stanice směrem ke stanici Dejvice a

Masarykovo nádraží. Přístup do Prahy autem je velmi pohodlný - pouhých 5 km (8 minut) na letiště Ruzyně (kde se předpokládá stavba nové stanice metra zajišťující spojení s centrem města) a 13 km (16 minut) na Dejvické náměstí, centrum Prahy 6.

Byt nabízí ideální skloubení klidného života na vesnici s možností lukrativní práce v Praze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146018
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.