Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyChotěšovská, Praha - Letňany

Chotěšovská, Praha - Letňany
Cena2 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 368 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji velmi hezký světlý byt se sklepem, nacházející se v druhém nadzemním podlaží cihlové novostavby z roku 2003 v zajímavé a dobře dostupné lokalitě Prahy 9 Prosek. Byt je v osobním vlastnictví, lze tedy financovat hypotečním úvěrem. Je velmi dobře dispozičně řešen se samostatnými vstupy do jednotlivých místností, velkým obývákem o ploše 25m2 a francouzským oknem, ložnicí s vlastní šatnou oddělenou dveřmi a sklepem o rozloze 3m2 a společnou sušárnou. V místě je veškerá občanská vybavenost, 10 min. pěšky nebo 3 minuty autobusem na metro Střížkov a z bytu je navíc výhled přímo do parku.

Volné ihned! Prosím nekontaktovat RK!

We offer very nice, sunny flat with cellar. Flat is situated on second floor of the building from 2003 with good connection to city center (10 minutes walk or 3 minutes by bus to Subway station Strizkov). Flat is several estate and can be financed by mortgage. Flat disposal is really well done as all rooms have separate entrance. It has big living room with French window (25sq.m), bed room with separate cloak room and cellar (3sq.m). There is a high level civic amenity, lots of parks and playgrounds (one behind the house). Nearby there is shopping center Letnany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14603
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha56
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.