Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 59 m² bez realitkyŘešovská, Praha - Bohnice

Řešovská, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Cena1 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 090 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme k prodeji světlý, velmi pěkně zrekonstruovaný byt 3+kk/L, o velikosti 59 m2. DV. Byt prošel celkovou, velmi zdařilou rekonstrukcí. Nové štuky, výmalba Dulux, podhledy s bodovkami v kuchyni, koupelně a wc. Nová elektroinstalace. Plovoucí podlahy. Nové zděné jádro, včetně Wc. Dveře a kliky Sapeli. V předsíni a ložnici vestavěné prostorné skříně. Nová kuchyňská linka. Plastová okna, žaluzie. Byt se nachází v 1.patře z 12.panelového domu. Nová fasáda, zateplení, plastová okna, nový výtah. Plánují se nové vstupní dveře na čip, rekonstrukce vstupních chodeb a schránek.Ve velmi klidné lokalitě, na konci sídliště Bohnice, s velmi pěkným výhledem na stromy a rodinné domky, nikoliv do oken dalších paneláků. Orientace na západ. V okolí spousty zeleně, lesy, v blízkosti Vltava, kde je ideální možnost bruslení podél řeky, či na kole, tenisové kurty, v pěší dostupnosti zoo a botanická zahrada.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost, několik Mš, Zš, dětských hřišť, poliklinik, přímo u domu potraviny, lékárna, masna, drogérie,restaurace Potrefená Husa, cukrárna, fitnes centrum, solárium, zverimex...Zastávka MHD u domu, 10min na metro Kobylisy.Anuita 620 000,- kč. Ale lze ji kdykoli doplatit. RK NEVOLAT !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146041
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha59
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.