Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 80 m² bez realitkyPrůběžná, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

Průběžná, Rakovník - Rakovník, Středočeský krajVybaveno
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi pěkný prostorný byt 4+1, 80m2 v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci (nové zděné jádro, nové rozvody el., vody, plyn, nové omítky, sádrokartonové stropy, parketové podlahy, nové dveře). Byt je s garáží cca 80m od domu. Byt se nachází v 3. patře panelového domu v klidné zóně sídliště na okraji města Rakovník. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, cca 600m od centra města. V okolí škola, školka, dětské hřiště. Panelový dům je rovněž po rekonstrukci (zateplení, výměna vodovodního a odpadního vedení, stoupací zařízení, vlastní kotelna se slunečními kolektory). V ceně nemovitosti jsou zahrnuta následující příslušenství: kompletně zařízená koupelna s rohovou vanou a zástěnou, skříňkou s umyvadlem a skříňkou se zrcadlem. Zařízená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (plynová deska, kamna, myčka, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem), dále k vybavení bytu patří vestavěná šatní skříň v chodbě vč. botníků. Byt se skládá s prostorné chodby, koupelny s WC, ložnice, obývacího pokoje s balkónem (cca 5m2), dvou pokojů a prostorné kuchyňské linky s kuchyňským koutem. Dále v ceně nemovitosti jsou garnyže se záclonami a svítidla v jednotlivých místnostech. K bytu dále patří sklep v 1. nadzemním podlaží. Realitní kanceláře prosím nevolat.

Offering for sale a very nice commodious apartment 4 +1, 80m2 in personal ownership completely redesigned in 2010 (new brick core, new electricity distribution, water and gas distribution/network, wall plasters, plasterboard ceilings, hardwood floors – oak parquets, new doors). The apartment includes a roomy garage in 80m distance. The apartment is located in the 3rd floor of the block of flats located in a quiet housing estate area. Civil facilities such as kindergarten, playground, school, shops are located in immediate vicinity. The center of the Town is approx. 900 meters far. The block of flats has been also reconstructed (insulated exterior, replacement of water and waste pipelines, private boiler-room with solar collectors). The price of the property includes the following facilities: fully equipped bathroom with roomy bath incl. shower shield, cabinet with wash basin and cabinet with mirror. Well arranged roomy kitchen with built-in appliances (gas stove, oven, dishwasher, microwave oven, refrigerator with freezer), as well as the built-in wardrobe in the corridor incl. shoe cupboard. The apartment consists of a commodious corridor, bathroom with toilet, bedroom, living room with balcony (approx. 5m2), two rooms and a roomy kitchen unit with kitchenette. The price also includes the pelmets with curtains and lights appliances in each room. The apartment also includes a cellar in the 1st floor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146062
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.