Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyU školičky, Praha - Libeň

U školičky, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Dobrý den,

nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+1, 46m2, ulice U školičky, Praha 9 - Libeň. Byt se nachází ve 3. patře cihlového pavlačového domu s výtahem, dům prošel celkovou rekonstrukcí, včetně zateplení, výměny oken, nových chodeb. Byt je v dobrém stavu a kompleně zařízen (sedací souprava, obývací stěna, dvoupostel, skříně, lednice, sporák, pračka,...). Dům je přímo u pěkného parku Podvinný mlýn s výbornou dostupností na metro stanice Českomoravská (5 minut chůze) a na tramvaj (3 minuty chůze). Obývací pokoj je průchozí z ložnice, proto není vhodný pro více než dvě osoby. Hledáme nejlépe pár, nekuřáky, bezproblémové lidi. Bydlení je pěkné v pěkném prostředí a výborně dopravně dostupné. K dispozici ihned se smlouvou na 1 rok s možností případného prodloužení. Měsíční nájemné požadujeme 9000,- plus zálohu na energie ve výši 2500,-. Kauce ve výši jednoho nájemného (Kauce je vratná v případě, že byt bude po ukončení nájmu předán v původním stavu).

Hello,

I offer for rent a flat 2 +1, 46 square meters, street U Školičky, Prague 9 - Libeň. The apartment is located on the 3rd floor of the gallery building with an elevator, the house was completely renovated, including thermal insulation, replacement windows, new corridors. The apartment is in good condition and contained furniture(sofa, living wall, double bed, wardrobe, fridge, cooker, washing machine,...). The house is right next to a nice park Podvinný Mlýn with excellent access to the metro station Českomoravská (5 minutes walk) and tram (3 minutes walk). To bedroom is possible to get just only through the living room, so not suitable for more than two people. We are looking for a couple, non-smokers, easygoing people. Housing is nice with an excellent transport available. Available immediately with a contract for 1 year with possible extension. Monthly rentals require 9000 CZK plus a deposit for the amount of energy 2500 CZK. Deposit of one rent (deposit is refundable if the apartment after the lease will be submitted in original condition).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146103
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.