Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyLuhovská, Praha - Kobylisy

Luhovská, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme pěkný prostorný byt o celkové výměře 57 m2 a dispozici 2+1 v přízemí panelového domu v bezprostření blízkosti Čimického háje, v krásné a klidné lokalitě Prahy 8. Byt má výhled do vnitrobloku (do zeleně, mimo silnici ).

Je po rekonstrukci, má zděné jádro, kuchyňskou linku s el. sporákem se sklokeramickou deskou/troubou, na podlahách je dlažba a plovoucí podlahy, v předsíni nová vestavěná skříň. V celém bytě jsou zcela nová plastová okna (11/2010) s bezpečnostními fóliemi a bílými, nijak nerušícími mřížemi. K bytu dále náleží prostorná komora přímo v bytě. S vyjímkou jednoho schůdku před vchodem do domu je přístup do bytu bezbariérový.

Dům je v udržovaném stavu se zateplenou fasádou, plastovými okny a novým stoupacím potrubím.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností v pěší dostupnosti. V blízkosti domu Čimický háj a právě dostavovaný plavecký bazén Šutka. Dále je zde výborné dopravní spojení do centra (M Kobylisy cca 10 min. pěšky nebo cca 4 min busem).

Byt prodáváme s nesplacenou anuitou necelých 300.000,- , která je rozepsaná do měsíčních splátek 2.328,-Kč. Možnost jednorázového doplacení zbývající části anuity ihned. Možnost převodu do OV od 09/2012. Fond oprav: 1285,-/měs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146364
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.