Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 445 m² bez realitky25915, Bezděz - Bezděz, Liberecký kraj

25915, Bezděz - Bezděz, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena3 995 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 235 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Velmi velký a atraktivní zcela renovovaný dům, ve kterém je samostatný byt (71m2), druhý dvou poschodový byt (261m2), profesionální dílna (113m2) a velká půda (možnost přestavení na další místnosti nebo byty) stojící na pozemku 1431m2. Nemovitost je situována v klidné části obce Bezděz nedaleko světoznámého hradu. Možnost podnikání jako penzion, oprava kol, nebo dům s velkou dílnou pro truhláře, sochaře, mechanika apod. Majitelka se vrací do Anglie.

Prosím, žádné realitní kanceláře pokud jeji provizi nezaplatí kupující.

Very large and attractive completely renovated house in which there is a self-contained flat (71 sqm), second two storey flat (261 sqm), professional workshop (113 sqm) and a large attic (possibility to create further rooms or flats) standing on the plot of 1431 sqm. The property is situated in a quiet part of the village Bezdez near the world famous castle of the same name. Business opportunities e.g. pension, bicycle repair, or a house with a larg workshop for a joiner, mason, mechanic or similar. The lady owner is returning to England. No estate agents, please, unless their commission is paid by the purchaser.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146610
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha445
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.