Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyŠtverákova, Praha - Horní Počernice

Štverákova, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodam luxusni moderni nizkoenergeticky byt z roku 2009 v Praze 9 Hornich Pocernicich, ulice Stverakova. Byt 3kk (80 m2) se nachazi v poslednim patre, kde jsou celkem jen dva byty - pouze jeden sousedni byt. Stavebni soucasti bytu jsou stale jeste v zaruce. Soucasti bytu je sklep a podzemni garazove stani. K bytu patri terasa 32 m2. Ohrev vody a vytapeni tepelnym cerpadlem - nizke naklady na energie, nadstandardni kuchynska linka z Holandska se spotrebici a s pracovni deskou z kamenneho kompozitu, priprava na krbova kamna. Vytapena podlaha v koupelne. Nadstandardni dvere s dyhou, drevena plovouci podlaha v obyvacim pokoji a predsini. V obyvacim pokoji venkovni zaluzie na dalkove ovladani. Idealni rozvrzeni bytu - terasa a obyv. pokoj orientovane na zapad, loznice na sever, detsky pokoj na vychod. Klidna lokalita ve slepe ulici nedaleko konecne autobusu 273, blizko do prirody, ale s veskerou infrastrukturou (obchody, banky, skoly atd.). Metro Cerny Most vzdaleno 5 min. jizdy, nadrazi Horni Pocernice tez. U cyklostezky do Klanovic. Prodej od primeho majitele s vyuzitim notarske uschovy. Nyni prodej za velmi zajimavou nizsi cenu, ktera je nizsi nez porizovaci cena. Velmi pekny byt s dostatkem soukromi. Realitni makleri prosim nekontaktujte nas.

Luxurious modern 3kk (80 m2) for sale in Prague 9, Horni Pocernice, Stverakova street. Flat is located on the last floor with only 2 flats - just one friendly neighbour. 3-year warranty on construction parts is still valid. Underground parking and cellar are part of this apartment. Spacious terrace 32 m2. Perfect lay-out: terrace and living room oriented to the west, bedroom to the north and children room to the east. Heating and hot water provided by a heat-pump (geothermal) - low energy costs. High standard kitchen unit from Holland with appliances and kitchen counter from stone composite, chimney for future fire-place installation. Quality wooden floor in the living room and hallway, quality doors. Outside blinds with remote control in the living room. Quiet living in proximity of bus 273 in a dead-end street, close to nature but with full services (shops, banks, schools etc.). Close to the bike path to Klanovice and to childrens'park. Subway Cerny Most 5 min. by bus or car, railway station Horni Pocernice as well. Very interesting price - lower than the original purchase price! A really nice appartement with absolute privacy. No agents, please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146790
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.