Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Ostatní • 20 m² bez realitky

Vhodné ke spolubydlení
Preslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajVybaveno

Měsíční nájemné5 000 Kč

Základní nájemné4 500 Kč
Poplatky za energie500 Kč
Vratná kauce3 000 Kč

Nabídka neprůchozího pokoje, s Internetem bezdrátovým (02), situovaném v 1.patře RD ve sdíleném bytě 3+1 - Masarykova čtvrť. Zastávka MHD před domem. Spojení MHD do centra během 13 minut. Wilsonův les v dosahu 3 minut chůze. Nábytek, pračka, sporák, mikrovlnná trouba, 2 ledničky a kuchyňské příslušenství k dispozici. Možnost skladovat např.jízdní kolo ve skladovací místnosti a zahradu pro gril nebo věšení vypraného prádla v ceně nájmu.

Tato nabídka pronájmu je určena jen pro 1 čistotného, nekonfliktního nájemce bez domácích zvířat s dlouhodobým úmyslem pronájmu (min. 6 měsíců). Platí se vratná kauce ve výši 3000,-Kč. Při poptávce sdělte své telefonní číslo - budu Vás kontaktovat.

Offer of an separate room, with the wireless Internet (02), situated in 1st floor of the Family House in a 3+1 flat / Masarykova čtvrť. A trolley stand just at the house. Connection by trolley to the center within 13 minutes. Wilson forest reachable by walking in 3 minutes. Furniture, washing machine, gas cooker, microwave oven, 2 fridges and kitchen utensils at disposal. Possibility to storage .ie. bike in a storage room for bike and garden for grill and hanging up of washed clothes included in the rent. This Offer is only for 1 cleanly, non-conflict tenant without domestic animals with a long purpose to stay (at least 6 months). Deposit of 3000,-Kč has to be paid. In case of demand please leave your telephone number - I will call you back.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146857
DispoziceOstatní
Dostupné od29. 5. 2022
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu