Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 7+1 • 2582 m² bez realitkyT. G. Masaryka, Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský kraj

T. G. Masaryka, Jáchymov - Jáchymov, Karlovarský krajVybaveno
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji Sporthotel Můstek, který se nachází 2km od lázní Jáchymov, 19km od Karlových Varů a 8km od lyžařského areálu Boží Dar. Hotel se již mnoho let převážně orientuje na lyžařské kurzy, školy v přírodě, školení, svatby a soukromé akce. Hotel bývá obsazen celoročně. Hlavní výhodou tohoto objektu je jeho velká ubytovací kapacita – dokáže pojmout několik autobusů najednou. Proto je oblíben především u holandských, německých a českých skupin. Hotel je zavedený, proto jsou některé pobyty zamlouvány i na rok dopředu. I přestože se jedná o horský hotel jeho stejně silnou sezónou je jaro a léto. Sporthotel Můstek je také navštěvován lázeňskými hosty z nedalekého Jáchymova.

Hotel disponuje dvěma restauracemi a jednou zahradní restaurací s celkovou stravovací kapacitou 175 míst k sezeni, vlastním lyžařským vlekem (600 metrů dlouhým), venkovním bazénem, saunou, biliardovou místností, stolním tenisem, dětskou hernou, televizní místností, internetovou místností, učebnou, školicí místností a diskotékou. Celková ubytovací kapacita je 114 lůžek, především 3. lůžkových pokojů se společnou toaletou a sprchou. Před hotelem se nachází parkoviště pro osobní automobily. Okolí hotelu je uzpůsobeno k rekreačním aktivitám. Je zde posezení u ohně, ruské kuželky, pit-patové hřiště a hřiště pro volejbal. V okolí hotelu je krásná příroda, houbaření, posezení u ohně, pěší turistika, cyklotrasy.

Pro bližší informace o prodeji www.hotelmustek.cz/prodej/

!!!NYNÍ VÁM NABÍZÍME OBROVSKOU SLEVU!!! Původní prodejní cena byla 12mil.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146894
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha2 582
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.