Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 131 m² bez realitkyPobřežní, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

Pobřežní, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Dům se nachází v historickém jádru města Kutné Hory, které je na seznamu památek UNESCO. Je postaven v malebném údolí říčky Vrchlice. Dům poskytuje krásné výhledy na památkové objekty : chrám svaté Barbory, jezuitskou kolej, kostel Svatého Jakuba i Hrádek. Jedná se o klidovou část města. Centrum, tedy Palackého náměstí, je nedaleko, pěšky asi 5 minut. Přesto se dům nachází v přírodním prostředí, obklopen zelení.

U domu je garáž pro 1 osobní automobil, mezi garáží a domem je zatravněná zahrádka s plochou zpevněnou zámkovou dlažbou. Díky kamenné zdi je zde vytvořeno intimní prostředí, vhodné pro venkovní posezení a grilování. Zahrádka je po většinu dne otevřená slunci.

Dům je jednopatrový.V přízemí se nachází obývací jídelna s krbovými kamny, kuchyňský kout, spíž, koupelna s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly, dále samostatné WC, zádveří, chodba, ze které vedou dřevěné schody do prvního patra, komora s pračkou, pokoj ,který může sloužit jako pracovna nebo ložnice pro jednu. popř.dvě osoby.

V prvním patře je obývací pokoj s výhledy na historické památky. Krásné výhledy na obě světové strany umožňují zejména netradičně velká „ateliérová“ okna. Z pokoje je vstup na jižní terasu s výhledem do okolní přírody (na „Královskou procházku“) a na chrám svaté Barbory, dále vstup na západní zastřešený balkon s výhledem na památky a říčku Vrchlici. Samostatným prostorem v prvním patře je ložnice pro dvě osoby, ze které také vedou dveře na zastřešený balkón. V prvním patře je také šatní kout a koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Jedná se o novostavbu. Dům je zděný, cihlový. Materiály vnitřních povrchů: keramická dlažba, dřevěná plovoucí podlaha, štuková omítka, dřevo-masiv, přírodní kámen.

Napojení na inženýrské sítě:

-veřejná síť NN

-městský vodovod

-městská kanalizace

-zemní plyn

Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Krbová kamna.

Dům je ideální pro dvě i čtyři osoby. Jeho obyvatelé jistě ocení komfort i kulturní a klidné prostředí.

Pobyt je možný celoročně i dlouhodobě.

Dům je bez nábytku, kuchyň je zařízená.

Elektrický zámek.Zabezpečení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146961
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha131
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.