Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 150 m² bez realitkyKrálovická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Královická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj
Cena8 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 898 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 5+ kk v Brandýse nad Labem. Dům byl zkolaudován v roce 1975. V letech 1996 - 2002 proběhla kompletní rekonstrukce ( zateplení a nová fasáda, plastová okna, podlahy, topení, koupelny a WC). Topení je elektrické, plynová přípojka je zavedena až na pozemek. Dům má moderní dispozice. Zvýšenému přízemí dominuje velký obývací pokoj s krbovými kamny a kuchyňským koutem. V přízemí je dále pracovna, koupelna, skladovací místnost a samostatné WC. První patro má celkem 3 pokoje - prostorný obývací s balkonem, ložnici se zimní zahradou a další pokoj ( kuchyň, vzhledem k tomu, že až do roku 1990 tvořily dům dvě samostatné bytové jednotky, dům je možno i nadále považovat za dvougenerační ) Na patře je také chodba s vestavěnou skříní, koupelna, samostatné WC a 2 šatny. Největší pokoje na obou podlažích jsou vybaveny klimatizací. V domě je instalováno bezpečnostní zařízení. V suterénu je garáž a 5 technických místností.

Zahrada nabízí příjemné posezení v altánu či u zapuštěného bazénu s osvětlením (rozměry 6 x 3 m). Stání před garáží je rozšířeno tak aby pojalo dvě auta (+1 v garáži). Vjezd k domu je vybaven dálkově ovládanými vraty. Dům se nachází asi 10 minut chůze od centra.

K NASTĚHOVÁNÍ 1.7.2009!

Brandýs nad Labem disponuje veškerou potřebnou infrastrukturou. Má dvě základní školy, několik středních (včetně gymnázia), nemocnici, supermarkety atd. Leží zhruba 10 minut autem od stanice metra Černý Most a 20 minut od stanice metra Letňany.

Má také ideální polohu pro sportovní vyžití. Golfistům nabízí jedno hřiště přímo ve městě. V okruhu 40 minut od města pak leží dalších 5 hřišť. Město má dva tenisové areály, dva plavecké bazény, několik sportovních hal.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14713
Dispozice5+1
Typ budovyOstatní
Plocha150
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.