Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 51 m² bez realitkyHusitská, Praha - Žižkov

Rezervováno
Husitská, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


Nabízím k pronájmu krásný byt o dispozici 1-kk a velikosti 51m2 s balkonem a sklepem. Byt se nachází v domě s výtahem, ve 4. podlaží ze 6, situován je do vnitrobloku.

Interiér bytu je vybaven: dřevěné podlahy, kuchyně s vestavěnými spotřebiči (mikrovlná trouba, horkovzdušná trouba, myčka, indukční vařič), vestavěné skříně a designová koupelna na míru. Velké množství úložného prostoru. Spací část je oddělena japonskou stěnou.

Areál domu a garáží je vybaven kamerovým systémem propojeným s TV.

Žádaná lokalita, Husitská ulice, velmi dobrá dostupnost do centra, MHD přímo před domem. Restaurace, potraviny, bankomat hned vedle domu. Za domem je přístupová cesta přímo do parku na Vítkově.

Byt je k nastěhování od 1.3. 2020 nebo dle domluvy. Internet a elektřina se hradí zvlášť.

I offer a beautiful 1 bedroom, 51 square meters, apartment for rent at Prague 3, Žižkov, Husitská Street. The apartment has a balcony and cellar. The apartment is located in a building with elevator, it is on the 4th of 6 floors, situated to the courtyard.

The interior of the apartment is fitted with: wooden floors, kitchen with appliances (microwave, oven, dishwasher, and induction cooker), tailor made wardrobes and designer bathroom. The apartment offers large amount of storage space!

Central location, very good access to downtown, bus stop directly in front of the building. Restaurants, groceries, ATM are right next to the house. The house has an access road into the park at Vítkov.

The apartment is free from March 1st 2020. Internet and electricity is paid separately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147138
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
Plocha51
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.