Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyJáchymovská, Pernink - Pernink, Karlovarský kraj

Jáchymovská, Pernink - Pernink, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena900 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 883 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt 3+1,84.10m2 včetně balkonu a komory na společném schodišti,byt se nachází v krušnohorském městečku Pernink,kde jsou tři zimní areály včetně krušnohorské magistrály,v létě jsou k dispozici ciklo trasy a pěší trasy pro turistické i sportovní využití.V obci veškerá občanská vybavenost,škola a mateřinka jsou vzdáleny 20 a 30m od objektu,autobusová stanice také cca 30m od objektu,obchody,lékař a obecní úřad v místě.

Objekt v němž se byt nachází,je po kompletní rekonstrukci,zateplen a nová plastová šestikomorová okna,nová střecha,v bytě jsou instalovány nové radiátory topení s naddimenzovanou výhřevností,není tedy nutné i při dlouhých a tuhých zimních měsících topit na maximální výkon,což má vliv na úsporu nákladů za energie.Dům je vytápěn centrálním plynovým kotlem a sporák i trouba je také na zemní plyn.Vestavěné jádro je původní umakartové,ve velmi dobrém stavu,podlahy jsou parketové,kromě kuchyně a předsíně,tam se nachází lino pokryté zátěžovímí koberci,na balkonu je položena nová dlažba a zábradlí je také nové.

Cena nemovitosti není pevná,možno se dohodnout.

Buy flat 3 +1,84.10 m2 including balcony and chambers on a common staircase, the apartment is located in Ore town Pernink there are three winter resorts, including Ore Mountains, in the summer are available chicle routes and walking trails for hiking and sports. In village all amenities, school and kindergarten are located 20 and 30m from the building, bus station also about 30m from the house, shops, doctor and the local authority in the place. The building in which the flat is completely renovated, insulated and a new six-chamber plastic windows, new roof, installed in the apartment are a new heating system with radiators dimensioned calorific value, it is not necessary even during long and tough winter heat for maximum performance, which has impact on saving energy costs.The house is heated by central gas boiler and stove and oven is natural gas.inbuilt core is the original formica, in very good condition, parquet floors, except kitchen and foyer, there is carpet or linoleum covered load, is placed on the balcony of the new pavement and railings are also new. Property price is not fixed, can agree.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147277
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.