Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 140 m² bez realitky37362, Krasová - Krasová, Jihomoravský kraj

37362, Krasová - Krasová, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu rodinného domu s garáží, která se nachází v obci Krasová v Moravském krasu. Dům a garáž je samostatně stojící na parcele o rozloze 1025 m2, se zastavěnou plochou domu 140m2 a garáže 40m2. Mezi domem a garáží je zastřešené parkovací stání, které slouží také k průchodu vedoucímu na pozemek za domem.

Dům byl projektován a postaven jako dřevostavba, u které bylo dbáno s velkým ohledem na použité stavební materiály. Dům byl navržen tak, aby nenarušil ráz krajiny a splynul s přírodou. Celou konstrukci domu dodala firma Novatop, a to v roce 2010. Zhruba 30% dřevěných stěn bylo upraveno do pohledové kvality a tím se řadí tento dům mezi velice zajímavé a neobvyklé.

Dřevěná okna profil SC92 a vstupní dveře profil SC78 (sendvičová konstrukce) dodala firma Slavona, kde skleněnou výplň tvoří trojsklo. Krytinu sedlové střechy tvoří betonová taška Tegalit s černou glazurou. Dešťová voda ze střechy o velikosti cca 240m2 je svedena do jímky o obsahu 6m3 s přepadem do dešťové kanalizace. Střecha domu je vybavena hromosvodem a titanzinkovými okapy. Izolaci stěn domu tvoří dřevěná masivní konstrukce a 20cm šedého polystyrénu Bachl, konstrukce stropů je izolována foukanou izolací (climatizer) a vatou o celkové výšce 60cm. Vytápění je v domě řešeno elektřinou. Systém vytápění je možné doplnit krbovými kamny (základ pro instalaci komínu je připraven), nebo rekuperací (nucené větrání) instalace připravena. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem o objemu 300l, který je možné napojit na sluneční kolektory. Podlaha domu je izolovaná 20cm polystyrénu, kde jako krytina byla použitá špičková vinylová krytina od firmy EarthWerks (záruka 20let). Elektro instalace je provedena ze samozhášivých kabelů, rozvody TV a Internetu ve všech pokojích, osvětlení celého domu tvoří LED osvětlení. V domě je instalován zabezpečovací systém Jablotron, který je připojen k centrálnímu pultu ochrany. Dům je vybaven velice moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči Miele a Siemens + kameninovým dřezem a baterii.

Možnost převzetí hypotéky, nebo vyřízení vlastní hypotéky u Hypotéční banky.

V obci Krasová najdeme samoobsluhu, školku, hostinec, nově vybudovaný sportovní areál , posilovnu a v okolí nekonečné množství cyklotras. Pokud hledáte úsporný dům postavený podle nejmodernějších technologií, romantické místo, klid a soukromí je tento dům pro vás ten pravý.

Dostupnost do Brna 30min, do Blanska 15min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147355
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.