Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 78 m² bez realitkySchwarzenberská, Praha - Jinonice

Schwarzenberská, Praha - JinoniceVybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Moderný, zařízený byt 2+KK, 78m2. Tichá lokalita v bezprostřední blízkosti chráněného parku na Vidouli. 5 min od metra B a zastávky autobusu. Občanská vybavenost-nákupní centrum, poliklinika, lekárna, mezinárodní škola, fitness centrum, výborné spojení na letiště. 12 min do centra. Byt se nachází v novostavbě s výtahem. Plne vybavená kuchyň s lednicí, mrazákem, sporákem, myčkou, mikrovlnkou. Komora s pračkou. Samostatná toaleta. Koupelna s vanou a sprchou. Zařízená ložnice se skříní s velkým odkládacím prostorem. Balkon. UPC přípojka. Volný od 1.října.

Modern furnished apt. 2+KK, 78 sqm. Quiet location next to a protected park. 5 mins from Metro B and a bus stop. Facilities - Shopping Center, Policlinic, Pharmacy, fitness center, International school, and easy connection to the airport. Flat in a new construction building with elevator, kitchen with all appliances (fridge, freezer, oven, microwave, stove and dishwasher). Pantry, washing machine, separate toilet, bathroom with a shower and bathtub. Bedroom with spacious wardrobe. Balcony. UPC connection. 12 min. from the centre by metro. Available from October 1st. .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147392
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.