Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkySvojetická, Praha - Strašnice

Svojetická, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč


Pronájem bytu 2+1 v Praze 10 Strašnicích, což je hezká zelená pražská čtvrť s plnou občanskou vybaveností. Plně zrekonstruovaný panelový dům se nachází v docházkové vzdálenosti do 3 minut od metra Strašnická, Tram, Bus a vlakové zastávky, které zajišťují spojení s centrem města do 15 minut. V okolí je spousty příležitostí pro aktivní trávení volného času - 200 metrů od domu je vzdálené centrum Gutovka, kde jsou k dispozici beach volejbal, skate dráha, velká lezecká stěna, fotbal a basketbal, restaurace a velké dětské hřiště s prolézačkami a vodním světem, v zimně je k dispozici ledová plocha na bruslení. 150 metru od domu je k dispozici základní škola, v docházkové vzdálenosti několika minut je také mateřská škola a gymnázium. 2 zastávky tram je vzdálený sportovní klub Slavia, kde je k dispozici venkovní a vnitřní plavecký areál, posilovna a spousty dalších možností. Cca 6 zastávek tram nebo autobusem je vzdálena Hostivařská přehrada s lesoparkem, kde je skvělé letní koupání, možnosti jízdy na kole, na bruslích, příležitost k příjemným procházkám a také rodinným piknikům.

Byt je situován v kompletně zrekonstruovaném panelovém domě, kde jsou k dispozici 2 výtahy (malý + velký na stěhování, kočárky, atd.). V suterénu domu je k bytu garážové stání, které se hodí v každou denní či noční dobu a při nepřízni počasí vám umožní se "suchou nohou" dostat až domů.

Byt je kompletně zrekonstruován v roce 2010 včetně topení a rozvodů, podlah a vnitřního vybavení.

K dispozici je velké množství úložného prostoru - vestavěné skříně.

Plně vybavená kuchyň (vestavná varná deska, trouba, myčka, mikrovlnná trouba, lednička, nádobí) vám poskytne plnou podporu při vaření.

Koupelna má velký sprchový kout, pult s vestavěným umyvadlem a skříňkami pro ručníky a další potřeby nezbytné v koupelně.

WC je obložené skleněnými dlaždičkami se závěšenou toaletou.

Obývací pokoj je situován na východ a po celé jeho délce (6 metrů) je zasklený balkon, který v létě poskytuje příjemnou možnost posezení a v zimě při jeho uzavření poskytne další úložnou plochu. Obývací pokoj je propojen obloukem s kuchyní.

Ložnice je situována na sever, což je v letních horkých měsících velká výhoda - je zde příjemná teplota - v zimním období se vzhledem k novým oknům a zateplené fasádě vytopí bez nutnosti šponovat radiátor na maximum na vámi požadovanou teplotu.

V bytě je také k dispozici špajz, který se dá využít jako technická místnost nejen na uložení kompotů a marmelád, ale také k uložení vysavačů a dalších úklidových pomůcek.

V suterénu domu je k dispozici také sklep.

V domě jsou k dispozici prádelny a sušárny, které jsou šikovné hlavně v zimním období, kdy prádlo na balkoně špatně schne...

Pro potřeby mladých rodin s dětmi je k dispozici uzamykatelná kočárkárna, kde je možné uložit kromě kočárků také kola.

Byt je k dispozici od srpna letošního roku, cena je při solidním jednání a zájmu k jednání, v případě vašeho zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte na e-mailu: Bucharova.Marketa@seznam.cz nebo na telefonu: 776558877

Nice flat 2+1 in Prague 10 - Strašnice, reconstructed in 2010, perfect for so many things to do in surroundings - sport, walking, schools, shopping...15 minutes to the center.

Free from August 2011.

Call +420 776558877 or e-mail: Bucharova.Marketa@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147396
Dispozice2+1
Podlaží10
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.