Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1000 m² bez realitkyHusinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj

Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


10km. od centra Prahy s Hradčany na dohled. Zároveň na velmi tichém místě uprostřed přírody vysoko nad meandrem Vltavy. Žádný satelit! Z inženýrských sítí je na pozemku kaplička s elektrikou a vlastní vrtaná studna 32 m. hluboká. Odpad je třeba řešit pomocí ČOV. Všechna potřebná povolení pro výstavbu domu jsou již vyřízena, v ceně pozemku je i projektová dokumentace na nízkoenergetickou dřevostavbu. Takže stačí podat ohlášení stavby Stavebnímu úřadu v Klecanech a může se začít stavět. Pozemek je téměř rovinatý obklopený starými zahradami a lesním porostem.

V Řeži je veškerá občanská vybavenost škola, školka, obchody, restaurace, pošta, středisko. Autobusová zastávka je od parcely vzdálená cca 250m. Za 12 minut se autobusem dostanete k metru na Kobyliské náměstí. K vlaku, kterým se dostanete za 25 min. na Masarykovo nádraží je to cca 1km. Podle statistik se jedná o jedno z nejteplejších míst v republice. Podél Vltavy vede cyklostezka po které snadno dojedete do Pražské ZOO a do Dejvic. Při rychlém jednání je možná výrazná sleva

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147639
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 000
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.