Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 320 m² bez realitkyBohnická, Praha - Bohnice

Bohnická, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné99 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmu nebytové prostory vhodné k výrobě, uskladnění příp. k projektantské činnosti. Možnost využití dalších nebytových prostor včetně zahrady a sklepu (možno vinotéka, malá vinárna apod.) Zavedena tel. linka, internet, alarm. K přilehlému objektu patří několik parkovacích míst, možnost otočky velkého návěsu, příp. parkování zásobování vč. návěsu.K tomuto nebytovému prostoru možnost i pronájem bytu 3+1,80m za 12 000.- Uvedená cena nebytového prostoru je za m2.

Rent non-residential premises suitable for the manufacture, storage or for engeneering activities. The possibility of using other non-residential premises, including gardens and cellar (possible wine cellar, small wine bar, etc.) introduced a phone line, Internet, alarm. The adjacent building is a few parking spaces, turns to a large trailer or possibility parking with trailer. Price is for sq. meter.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147666
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha320
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.