Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 82 m² bez realitkyRooseveltova, Praha - Bubeneč

Rooseveltova, Praha - Bubeneč
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ideální prostor pro mezonetový byt či kancelář. Před kompletní rekonstruckí. Bývalá prádelna spolu s půdou. 5. patro bez možnosti výtahu. Atraktivní lokalita: Stromovka 5 minut pěšky, vyhlášené restaurace a obchody (Emanuele Ridi, Tomio Okamura,atp.) v blízkosti. Skvělá dostupnost: metro A Hradčanská či Dejvická a velké množstvá tramvajových i autobusových linek 10min. Stoupačky v celém domě rekonstruovány 2010. Prostory k prodeji jsou ve vlastnictví společenství vlastníků domu. Podmínkou prodeje je oprava střechy na vlastní nákaldy. Cena k jednání.

Ideal space for duplex apartment or office. Requires complete renovation. The space for sale consists of former laundry room, and attic above it. 5th floor without elevator. Attractive location: Stromovka only 5 minutes walk, renowned restaurants and shops (by Emanuele Ridi, Tomio Okamura, etc.) in close vicinty. Great accessibility: Subway stops (Hradčanská or Dejvicka) and large quantities of tram and bus stops only 10min walk away. Piping in the whole house renovated in 2010. Space is sold by the owners of the house. A condition of sale is repairing the roof at own expenses. Price to be negotiated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147898
DispoziceOstatní
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru82
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.