Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 66 m² bez realitkyKe Kohi-i-nooru, Praha - Stodůlky

Ke Kohi-i-nooru, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Byt v pražské vilové čtvrti Stodůlky – Háje

Samostatný, prostorný podkrovní byt 1+1 s terasou v novém rodinném domě (2004, cihla) se zahradou. V roce 2018 dům kompletně zateplen a vybaven novými plastovými okny s trojskly.

Rozloha: byt 65,6m2 plus terasa 7,8m2 (plus šatna 1,7m2 a sklep 3,5m2),

V 1. patře vůči ulici (bez výtahu, nad ním ještě půda).

Klidná lokalita uprostřed přírody, krásný výhled z oken a terasy.

Hlavní vchod z ulice ke schodišti v domě je společný s obyvateli 2 dalších samostatných bytů (jeden z nich obývají majitelé).

K dispozici od 1. října 2018.

Dostupnost: 7 minut volné chůze na tramvajovou a autobusovou zastávku (Hlušičkova) na Plzeňské ulici, odtud cca 25 minut jízdy MHD do centra Prahy. Sídliště Řepy (občanská vybavenost) od domu 10 minut chůze. 5 min jízdy autem centrum Metropole Zličín a nákupní střediska Globus, IKEA, Tesco, Hornbach, atd. V dosahu 5ti minut chůze ve Stodůlkách-Hájích 2 mateřské školky.

Hlavní obytná místnost je terasou uprostřed funkčně rozdělena na 2 části. Šatní skříň na předsíni, jinak bez nábytku. Samostatné WC a samostatná koupelna s vanou a pračkou. Kuchyň vybavena linkou, dřezem, plynovým sporákem, digestoří, elektrickou troubou, myčkou a ledničkou. Zatemňující závěsy u oken.

V hlavní obytné místnosti je plovoucí podlaha (lamino), v ostatních místnostech keramická dlažba.

Vytápění a ohřev vody: samostatný závěsný plynový kotel (automatická regulace vytápění) s přídavným zásobníkem na vodu umístěný v samostatné technické místnosti v suterénu/sklepě.

TV/SAT, možnost připojení na internet.

Nájem: 14 000,- Kč/měsíčně + poplatky cca 2000 Kč/měsíčně (pro 2 osoby; vyúčtování).

Apartment in Prague´s residential area “Stodůlky-Háje”

Separate, spacious attic apartment 1 (room) + 1 (kitchen) with a terrace in a new (built in 2004, brick) family house with garden. The whole building recently (2018) insulated and fitted with new plastic three-layered windows.

Area: apartment 65,6m2 plus terrace 7,8m2 (plus cloakroom 1,7m2 and cellar 3,5m2),

First floor above the street (no elevator, with a garret above the apartment).

Quiet location surrounded by nature, nice view from the terrace and windows.

The main entrance of the house is shared by the occupiers of 2 other separate apartments (one of which is occupied by the owners).

Available from 1 October 2018.

Accessibility/location: 7 minutes by walk from tram and bus stops (Hlušičkova) on Plzeňská street, from there cca 25 minutes by tram/bus to the center of Prague. The housing estate Řepy (with shops and services) 10 minutes by walk. 5 minutes by car from big shopping centers Metropole Zličín, Globus, IKEA, Tesco, Hornbach, etc. 5 minutes by walk from 2 nursery schools in Stodůlky-Háje.

The main room is functionally divided in two parts by the terrace in the middle. A wardrobe in the foyer, otherwise no furniture. Separate toilet and separate bathroom with a bath-tub and washing machine. Kitchen furnished, with dishwasher, electric oven, gas hob, recirculating hood, steel sink, refrigerator. Blackout curtains on the windows.

Modern parquet floor in the main living room (laminate), ceramic tiles floor in other rooms.

Heating/hot water: Separate gas boiler (automatic heating control) with an additional water reservoir placed in the separate cellar in the basement of the house.

TV+SAT, possibility of internet connection.

Rent: 14 000 CZK/month + charges around 2.000 CZK/month (for two people; subject to accounting according to real consumption).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147902
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.