Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyDašická, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Dašická, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem podkrovního bytu 3+KK o velikosti 81m2 v bytovém domě v ulici Dašická, vlastní vchod, střešní terasa, kryté parkování na vlastním pozemku pro jedno vozidlo, relaxační zóna, bazén, výřivka v letních měsících. Plovoucí podlahy, dlažba, rozvod TV a internetu. (internet v ceně nájmu) Byt má dva neprůchozí pokoje, obývací pokoj s jídelnou a KK. Měsíční nájemné 8.000Kč bez energie. Volné od října 2017. Nevhodné pro děti, maximální počet dvou osob, pes není možný a pouze nekuřáky.

Podrobněji ... byt se nachází v půdní vestavbě soukromého bytového domu na Dašické ulici č.p. 169, v domě je celkem 6 bytů a 2nebytové prostory, Taneční centrum Lípa a restaurace. Tento byt má přístup ze zahrady, cca 12schodu na 80m terasu, přes kterou se vstupuje do bytu, terasa je společná pro dvě bytové jednotky. V ceně nájmu je také úklid bytu jednou za měsíc, okna dvakrát do roka. Na zahradě je bazén, který je možný využívat od května do září. K domu je příjezdová cesta cca 100m, tráva, kačírek. Hledáme slušné a poctivé nájemce na jednoletou smlouvu. „prosím pouze volat 777.230.234“

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu147999
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.