Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyTrojmezní, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj

Trojmezní, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk se zahrádkou v Šestajovicích – Praha-východ. Dům je umístěn na hranici mezi Šestajovicemi a Prahou 9-Klánovice, v blízkosti Klánovického lesa. U areálu je autobusová zastávka pražské integrované dopravy. Autobus jede na Černý Most cca 20 min. V Klánovicích je také vlaková zastávka – na Masarykovo nádraží v Praze.

Kolaudace: listopad 2006

Byt: 63 m2 přízemí vilového domu

Zahrádka: 198 m2 oplocené plochy

Popis bytu:

Vchod do předsíně, z které je přístupná ložnice 12 m2, koupelna s vanou, umyvadlem a pračkou a samostatné WC s umyvadlem. Dále se z předsíně vchází do obývacího pokoje 26,5 m2, kde se nachází kuchyňský kout (varná deska, trouba, digestoř, lednice s mrazákem, dřez, mikrovlnná trouba). Z obývacího pokoje se vchází do 2. ložnice 13 m2

(dvoulůžko, noční stolky) a na 198 m2 velkou oplocenou zahradu. Na zahradě je terasa (zámková dlažba 3x4 m), vývod vody, zásuvka, osvětlení, svod vody do sudu. Sekačka na trávu k dispozici.

Byt má vlastní plynové ústřední topení a ohřev teplé vody. Okna i balkonové dveře jsou vybaveny horizontálními žaluziemi. V předsíni a obytné místnosti je na podlaze lakovaná korková podlaha. V ložnicích koberec. Byt je nyní částečně barevně vymalován.

Celý areál vilových domů (10 domů po cca 12 bytech) je oplocen. K bytu patří parkovací stání hned vedle vchodu do domu na oploceném pozemku.

Byt je volný k pronájmu od 15.09.2011.

Návštěvy bytu možné od 01.08.2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148011
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.