Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyAndersenova, Praha - Štěrboholy

Andersenova, Praha - ŠtěrboholyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 400 Kč

+ Poplatky za služby4 433 Kč


Vybavený a zařízený byt 2+kk v novostavbě o rozloze 55 m2 + balkón 9 m2 v Praze ve Štěrboholech, poblíž Europarku (5 minut autobusem od metra Depo Hostivař). K nastěhování od prosince 2012. Dům je v oploceném areálu s parkovacími místy.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, předsíně a koupelny s WC. Na podlahách dlažba, koberec a plovoucí podlahy. Okna na server a východ, balkón na východ s výhledem do staré zástavby Štěrbohol.

V kuchyni je kuchyňská linka se samostatným sporákem s indukční varnou deskou a digestoří, jídelní stůl + 4 židle. V obývacím pokoji vestavěná skříň, knihovna, 2 ratanová křesla + stolek. V koupelně je rohová vana, pračka a WC. V předsíni vestavěná skříň, botník a věšák, v ložnici není postel.

Cena 8400 Kč/měsíc + poplatky 4433 Kč/měsíc (voda, elektřina, služby, internet). V případě zájmu kontaktujte Hanu Soukupovou mailem na adrese hana.skrivanova@seznam.cz nebo telefonicky 606875105.

Realitní kanceláře nevolat!

Furnished flat (2+kk) in a new build house in Prague Štěrboholy, near Europark (5 minutes by bus from the metro station Depo Hostivař). Free from December 2012. The house is in fenced area with parking slots.

The flat consists from living room with kitchen, bedroom, hall and bathroom with WC. There are tiles, carpet and floating floors. Windows to the north and east, balcony to the east with the view to the village of Štěrboholy.

There is a kitchen with self standing stove with an induction hotplates and hood. There is also a dining table + 4 chairs. In the living room there is a built-in wardrobe, 2 ratan armchairs + table. In the bathroom there is a bath, washing machine and WC. Built-in wardrobe in the hall, no bed in the bedroom.

Price 8400 CZK per month + 4433 CZK per month utilities (water, electricity, services, internet). In case of interest contact ms. Hana Soukupová via e-mail hana.skrivanova@seznam.cz or via mobile 606875105.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148029
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.