Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 100 m² bez realitkySmichovska, Praha - Řeporyje

Smichovska, Praha - Řeporyje
Cena5 881 583 Kč

Tato nemovitost již od 25 230 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


 Nabízím nový bytový projekt „REZIDENCE SMÍCHOVSKÁ“ se nachází v Praze 5- Stodůlkách u stejnojmenné ulice. Součástí 19-ti luxusních bytů ve vyjímečně originálním a účelném dispozičním řešení a nadstandardním provedení budou lodžie, balkony a terasy. Čtyři přízemní byty budou mít i pozemky k soukromému využití.

Samozřejmostí jsou veškeré prvky pro moderní bydlení: garážová a parkovací stání, bohatý výběr řešení interiérů, obložkové zárubně, bezpečnostní vstupní dveře s eletronickým vrátným a videotelefonem, pokročilé datové rozvody pro vysokorychlostní internet a satelit, zabezpečovací zařízení s detektory pohybu atd.

Lokalita „REZIDENCE SMÍCHOVSKÁ“ má výbornou dopravní dostupnost vozem i MHD, stanice metra B Luka a Lužiny jsou do 10 min. chůze. Nedaleko se nachází několik mateřských a základních škol, potřeby nákupů a zábavy uspokojí obchodní centra Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. V blízkosti je několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion, k rekreaci lze využít údolí Prokopského potoka s Nepomuckým rybníkem.

Cenová úroveň je od 57 000,-Kč/m², některé byty s pozemky mohou sloužit jako reprezentativní sídlo firmy nebo společnosti.

Termín dokončení: duben 2010

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14822
Dispozice4+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha100
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.