Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyKukelská, Praha - Hloubětín

Kukelská, Praha - Hloubětín
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 743 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nezařízený, velmi slunný a tichý byt 1+1, 44 m2 s lodžií. Byt se nachází v 6.patře ze 7 v domě s výtahem. Krásný výhled. Byt je po částečné rekonstrukci – nová plast. okna, zasklená lodžie, nová plovoucí podlaha a lino. Jádro původní. Také dům prošel rekonstrukcí - kompletním zateplením, nová fasáda, nové bezpečnostní vchodové dveře, nové stoupačky. Dopravní dostupnost: 5 min na Rajskou zahradu, 5 min na tramvaj (vozovna Lehovec), 5 min autobusem na zastávku Kobylisy a Hloubětín. Je tam zavedena UPC přípojka na kabelovou TV a internet. Měsíční předpis úhrad a služeb 2.323,-Kč.

I am offerring sunny and quiet flat 1/1, 40,91 m2 with balcony. The flat is in the 6th floor (from 7) in the slab block house with elevator. Beautiful view. The flat was partly reconstructed - new plastic windows, covered balcony, isolation, new floor. The house was also reconstructed - complete isolation, new face, new security front door etc. City traffic available: 5 min to metro line A (Rajská Zahrada), 5 min to tram station Lehovec, 5 min by bus to metro line A Hloubětín and line C Kobylisy. UPC cable TV and internet connection. Monthly service charges 2.323.CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148340
Dispozice1+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha44
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.