Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 108 m² bez realitkyVe Smečkách, Praha - Nové Město

Ve Smečkách, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+kk v ulici Ve Smečkách na Novém Městě, Praha 1. Byt se nachází ve druhém patře zrekonstruovaného domu s výtahem. Samotný byt je luxusně zařízený, vybavený až po příbory a povlečení. Plocha 108 m2 rozdělena na dvě ložnice s manželskou postelí a skříní, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. V koupelně je pohodlná vana, sprchový kout, dvě umyvadla, toaleta a bidet. Kuchyň vybavena lednicí s mrazničkou, sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou a mikrovlnou troubou. Pračka se sušičkou. Plovoucí podlahy a dlažba. Televize a UPC internet, telefonní linka. V domě je možnost využívání bazénu a sauny. K bytu náleží garážové stání. Lokalita je přímo v centru města - Václavské náměstí, Karlovo náměstí 5 minut chůze. Dopravní spojení do všech částí Prahy perfektní.

For rent apartment 3 + kk dispositions located in the street in Smeckach New Town, Prague 1. The apartment is located on the second floor of a renovated building with elevator. The apartment is luxuriously furnished and equipped to cutlery and bed linen. Area 108 m2 divided into two bedrooms with double bed and wardrobe, living room with kitchen and dining room. The bathroom has a comfortable bath, shower, two sinks, toilet and bidet. . Kitchen equipped with fridge freezer, ceramic hob, oven, dishwasher and microwave oven. Washing machine/dryer. Floating floors and tiles. T UPC TV and internet, telephone line. There is a possibility to use a swimming pool and sauna. The apartment has a garage. The location is right in the city center - Wenceslas Square, Charles Square 5 minutes walk. Access to all parts of Prague is perfect.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148380
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha108
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.