Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 58 m² bez realitkyMírová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Mírová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám byt 3+kk 58m2 v obci Milovice okr. Nymburk. Jedná se o ojediněnlý projekt v rámci Milovic, se spoluvlastnictvím velkého společného pozemku, samostatnou zahrádkou k bytu o velikosti 170m2. Technickým uspořádáním má charakter řadového RD, celý objekt je uzavřen pod bránou, parkovací místo k bytu. Bezbariérový přístup, balkónové dveře na zahradu. Zdrojem tepla a teplé vody je plynový kotel. Kuchyně je vybavena linkou se spotřebičy značky Elektrolux. Koupelna a WC samostatně. Na chodbě vestavěná skříň. Velice dobrá dostupnost do Prahy. Doprava: bus, vlak 5 min na nádraží, PID a dálnice D11 a R10. Volný dle domluvy.Při rychlém jednání sleva.

I offer you a flat 3 + kk, 58 m2 in the village Milovice district Nymburk. This is a project within unique Milovice, large shared property, a separate garden for the apartment. The technical arrangement has a character terraced house, the whole object is enclosed by a gate, parking place for apartment. Disabled access, balcony doors to the garden. The source of heat and hot water gas boiler. The kitchen is equipped with the line appliances from Electrolux, gas stove, electric oven, dishwasher. The bathroom has a whirlpool tub, separate toilet. The built-in hallway closet. Food around 20m, a school and kindergarten 300m. Very good access to Prague. Transportation: bus, train only 5 min walk to station, PID and D11 and R10. Free by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148492
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.