Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 202 m² bez realitkyU Zahradnictví, Česká Ves - Česká Ves, Olomoucký kraj

U Zahradnictví, Česká Ves - Česká Ves, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi rodinný dům v obci Česká Ves. Obec bezprostředně navazuje na okresní město Jeseník, vzdálenost od domu na náměstí do Jeseníku je 2,1 km. V České Vsi je k dispozici moderní pavilonová základní škola s nadstandardním materiálním vybavením, jediná škola v okrese s lehkoatletickým stadionem. Je zde také mateřská škola s kapacitou 60 dětí.

Jedná o řadový rodinný dům, který však stojí na začátku řady a má oproti vedlejším domům větší rozlohu zahrady a rovněž klidnější prostředí (celá zahrada je ohraničena kromě klasického plotu navíc ještě neprůhledným živým plotem). Dům je využíván k trvalému bydlení, stojí na parcele o celkové rozloze 496 m2, užitná plocha místností činí 202 m2.

Nachází se ve velmi klidné a tiché lokalitě, kolem domu vede pouze jednosměrná místní komunikace s minimální frekvencí vozidel. Ze zahrady je pěkný výhled na lázně Jeseník a z druhé strany na rozhlednu Zlatý Chlum.

Výhodou je autobusové spojení s Jeseníkem, cesta od domu na zastávku trvá asi 3 minuty a cesta pěšky až do města trvá přibližně 15 minut.

Celý dům je podsklepený, v suterénu se nachází velká garáž pro dva osobní automobily, dále kotelna se závěsným plynovým kotlem a ještě další 2 velké sklepní místnosti, které lze využít různým způsobem. Dále je v suterénu malý sklípek vhodný například pro uskladnění brambor, schodiště a také vlastní studna, která je využívána k zavlažování zahrady.

V prvním nadzemním podlaží se nachází rozlehlý obývací pokoj o rozměrech 4,5 x 7,65 m s krbem a vstupem na venkovní terasu (pokoj je orientován na jih). Dále je v přízemí velká kuchyně spojená s jídelnou o celkových rozměrech 3 x 6,45 m a hala se schodištěm vedoucím do druhého nadzemního podlaží. Kromě toho je zde ještě vstupní zádveří, místnost s toaletou a umyvadlem a další samostatná místnost využitelná jako sklad potravin.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází chodba a celkem tři obytné místnosti. Stropy těchto prostor jsou obloženy dřevem. Ložnice je navíc vybavena vstupem na balkon. Dále se v tomto podlaží nachází ještě rozlehlá koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou, dvěma velkými umyvadly a topným žebříkem k sušení prádla.

Nad druhým nadzemním podlažím se nachází půdní prostor o půdorysu celého domu, který je možné upravit na další obytnou místnost nebo zde umístit solární panely (nedokončeno).

Před domem je chodník ze zámkové dlažby a trávník s okrasnou skalkou. Vedle se nachází vjezd do garáže s asfaltovým povrchem.

Na zadní a boční straně domu se nachází zahrada (396 m2) orientovaná na jih s minimálními nároky na údržbu. Je zde udržovaný trávník ohraničený živým plotem, na který navazuje kovová brána umožňující vjezd do zahrady. Dále jsou zde dva ovocné stromy (třešně), jeden menší okrasný strom, několik ovocných keřů a záhon s růžemi. V zahradní části je také dlážděná terasa vhodná k letnímu posezení. Z této terasy lze po schodech vystoupat ještě na menší zastřešenou terasu, ze které je pak možný vstup do obývacího pokoje.

Dům je připojen na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu (380 voltů). V obytných místnostech a v koupelně je podlahové topení, které je zajišťováno moderním plynovým kotlem (nový v r. 2007). Tímto kotlem je zajištěn také ohřev teplé vody, navíc je v kotelně ještě velký elektrický bojler, který je možné použít, pokud by došlo k výpadku v dodávce plynu.

V roce 2007 byla v domě provedena rozsáhlá rekonstrukce vnitřních prostor. Mimo jiné zde byla instalována nová kuchyň včetně moderních spotřebičů, došlo k montáži nových plastových oken (včetně žaluzií), plastových dveří a garážových vrat s dálkovým ovládáním, byla provedena rekonstrukce vytápění namontováním nového moderního plynového kondenzačního kotle, ve druhém nadzemním podlaží byla položena nová podlaha, koupelna byla vybavena novým nábytkem, vodovodními bateriemi a příslušenstvím, byly vyměněny všechny vnitřní dveře, vnitřní malba na stěnách byla seškrábána a byla provedena nová malba moderní metodou, došlo k opravě elektroinstalace a k výměně všech elektrických zásuvek a vypínačů, a podobně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148606
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha202
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.