Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 105 m² bez realitkyTrutnov - Volanov, Královéhradecký kraj

Trutnov - Volanov, Královéhradecký kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


!!!POZOR SLEVA!!! Dvougenerační rodinný dům s garáží a zahradou, TRUTNOV - Volanov

Dvougenerační rodinný dům (bytové jednotky 4+1 a 3+1) v okrajové části města TRUTNOV, části Volanov. Objekt je zděný se sedlovou střechou, třípodlažní, podsklepený, kolaudace v roce 2001.

I.P – vstupní chodba, prostorná garáž, kotelna, dvě komory, místnost pro saunu, ochlazovací bazén, schodiště do I.NP. I.NP - (byt. jednotka 4+1): prostorná vstupní chodba, kuchyň s jídelním koutem, velký obývací pokoj, 3x pokoj, koupelna-WC-zvlášť, schodiště do II.NP. II.NP - (byt. jednotka 3+1): vstupní chodba, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, 2x ložnice, koupelna-WC-zvlášť. Půda nezateplená. El. 220/380 V, podlahové ústřední topení na TP (kotel, akumulační nádrže), komín se dvěma průduchy (příprava na krb), voda – obecní, teplá voda – kombinovaný bojler, kanalizace – septik s přepadem do dešťové kanalizace. K domu přísluší udržovaná z větší části oplocená zahrada s jezírkem, altánem, foliovníkem, udírnou a ohništěm. Veškerá občanská vybavenost v místě. Dopravní obslužnost – zastávka bus. Možnost parkování až 4 vozidel na obecním pozemku před domem. Vhodné k trvalému bydlení, po úpravě i pro 2 rodiny. Pozemek: 511 m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148624
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.