Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyMáslova, Praha - Dejvice

Máslova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi hezký, slunný a vzdušný byt v 6.poschodí z 6 v novostavbě Podbaba (kolaudace 2008). V bytě je kuchyně osazená spotřebiči, kožená sedačka, jídelní souprava, tel. a internet připojení s WIFI, příprava pro centrální Hi-Fi systém, skříně, postel, pračka. Topení a ohřev vody zajištěny centrálně.

Dispozice 3+kk (luxusní kuchyň spojená s obývacím pokojem, ložnice a menší místnost (10m2) možná k využití jako druhý pokoj, pracovna nebo posilovna.

Neprůchozí pokoje, z pokojů vstup na balkon do vnitrobloku (8m2), z obývacího pokoje vstup na soukromou a nepřehlíženou terasu (28m2). Koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC.

Bezpečnostní systém a bezpečnostní dveře ADLO. Ve všech oknech a balkonových dveřích jsou instalovány žaluzie a sítě proti hmyzu.

Velmi dobrá dostupnost MHD (metro Dejvická, tram a bus přímo u domu) a občanská vybavenost. Blízko Šárky, Stromovky, Tróji a letiště, 15-20 min. do centra. Parkování před domem.

Cena za měsíc 17.000,- Kč + zvlášť poplatky (cca 5.000,- Kč).

K nastěhování 22.7.2012.

Ive got a luxurious, sunny and airy apartment to rent out on the top floor of a new building (2008).

Open space kitchen (double owen, microwave, American fridge freezer, electrical hob, dishwasher) and lounge (leather sofa, plasma TV) in one, large bedroom (bed, 3 wardrobes) and a smaller bedroom (bed, wardrobe), each of the rooms has access to a balcony/terrace. Bathroom with bath, shower and toilet. The apartment is set up for a central hi-fi system, complete with phone and internet connection, security alarmed and security doors. Central heating.

Easily accessible with the public transport (metro station Dejvicka, tram and bus stop right in front of the house), shops, schools and services all available in the proximity. Close to the parks of Šárka, Stromovka and Trója and not far from the airport, 15-20 mins to the city centre. Parking in front of the house.

Rent is CZK 17,000 /month, bills are paid separately (apprx. CZK 5,000 per month).

Available from July 22, 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148753
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.