Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 81 m² bez realitkySpojovací 38, Praha - Žižkov

Spojovací 38, Praha - Žižkov
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, velmi zachovalý byt 3 2 ve zděném domě (dříve družstevním). K bytu patří i vytápěná garáž přímo v domě. Velký obývák a ložnice jsou situovány na jihovýchod a po celé délce bytu jsou na této straně 2 velké, zastřešené balkóny. Pokojík a jídelna jsou situovány na západ, stejně jako samostatná kuchyně. Velká, centrální chodba na jejímž konci je samostatná komora. Oddělená koupelna s vanou a oddělené WC. Obývací místnosti mají pěkné parkety, které byly zrenovovány odbornou firmou a napuštěny finským voskem. Jídelna, kuchyně a chodba mají nové lino. Zcela nové vchodové bezpečnostní dveře nejvyšší kvality (a ceny). Bezproblémové ústřední topení s litinovými radiátory a novými hlavicemi včetně měřičů. V kuchyni plynový sporák a běžná kuchyňská linka, zavedená pevná telefonní linka. Jediným problémem jsou ještě původní, dřevěná okna, která vyžadují výměnu. Tato skutečnost může být předmětem jednání o mírné úpravě konečné ceny bytu.

Byt je v 5.patře (nejvyšším) a je energeticky úsporný díky konstrukci domu (až na ta okna). Dům byl v posledních 2 letech celý rekonstruován. Jsou nové stoupačky, nová, zateplená střecha domu. Rovněž byly vyměněny komplet před půl rokem balkóny a byl dodán úplně nový výtah odpovídající novým normám EU. Výtah je velmi spolehlivý a tichý. Dům je velmi opečováván a spravován majiteli, bez nepořádku a nachází se v klidné čtvrti města.

Dům je 200 metrů od točny tramvají Jarov a tak trvá cesta tramvají na Václavák 15 minut. V blízkosti domu prodejna Albert. Před domem na jižní straně velké sady, které jsou nyní zčásti proměňovány na velké nákupní středisko a nové byty v rámci projektu „Zelené město“.

Ke garáži je bezproblémový příjezd po Spojovací, a to z obou směrů. Není ani problém stání přímo před garáží u domu.

Byt není zatížen žádnou zástavou ani zárukou majitele a po vyřízení formalit s prodejem je ihned k nastěhování. Rovněž garáž je volná.

K nastěhování: 1/4/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1489
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha81
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.