Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyČeskoslovenské armády, Praha - Bubeneč

Československé armády, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Plně zařízený byt 2+kk s balkonem o celkové ploše 56 m² se nachází ve 4. patře historické secesní budovy (postavena v roce 1913) v Praze 6, Bubenči, ulice Čs. armády. Byt je vybaven - kuchyň - lednice s mrazákem, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a sporákem, koupelna s vanou, WC, pračka a podlahové topení, TV, satelit a možnost připojení na internet. Nachází se jen 3 min. chůze od stanice metra Hradčanská. Velmi pěkné místo s obchody, školami, restaurace a bary, docházkové vzdálenosti do dvou hlavních pražských parků - Stromovka a Letná. Měsíční nájemné činí 14.000 Kč + 3.500 poplatek za služby.

Fully furnished apartment 2+kk with a balcony of a total area of 56 sq.m (603 sq.ft) located on the 4th floor of a historical secession building (built in 1913) in Prague 6, Bubeneč, in Čs. armády street. Apartment is equipped - kitchen - fridge with freezer, microwave, dishwasher and oven, bathroom with bath tub, toilet, washing machine and floor heating, TV, satellite and possibility of internet connection. Located only 3 min. walking distance from the Metro station Hradčanská. Very nice location with shops, schools, restaurants and bars, walking distance to two main Prague parks - Stromovka & Letna. Monthly rental fee is CZK 14.000 + CZK 3.500 utility fee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149015
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.